TUIL-LAUGET     FORRETNINGSDRIFT     IDRETTER     OM TUIL  
 
     
FOTBALL
.: KLUBBEN
.: Kontakt/Styret
.: Arbeidsutvalg
.: Historie
.: Anleggene
.: Storbyarbeid
.: Medlemsfordeler
.: A-LAGET
.: Kamper
.: Spillerstall
.: Video
.: DAMELAGET
.: Kamper
.: Spillerstall
.: MARKED
.: TUIL- Lauget
.: E-handel
.: TUIL- posten
.: YNGRES AVDELING
.: Lagene
.: Bli TUIL-Spiller
.: Hospitering
.: Beintøft
.: ARRANGEMENTER
.: TUIL-Kunsten
.: Fotballskolen
.: Myldredagen
.: Idrett mot rus
.: NYHETSARKIV
.: Klubben
.: A-Laget
.: Yngres

Tindfotingan skryter 2

"Æ e målfarlig!!!!"Noen situasjoner jeg må få lov til å hylle
Jeg kan tenke meg at det var mange som var skuffet i spillergruppa etter uavgjort mot Skeid i en kamp vi dominerte. Vi i tindfotingan var selvfølgelig også skuffet, men det var noen situasjoner underveis jeg må få lov til å hylle. Eksempler på stor idrett.

Vi mennesker har situasjoner eller øyeblikk der vi glemmer av tiden, finner flyten og vet at NÅ er jeg god. Nå er jeg farlig. Nå driver jeg med magi. Noen av oss finner "sonen" på scenen, i jobbsammenheng, på fotballbanen eller på byen. En følelse av å være i ett med omgivelsene og å ha kontroll. Vi må gjenkjenne når og hvor vi er gode, og vi må gjenkjenne når medspillerne våre er gode.

"Æ e målfarlig!!!!"
Når Reidar Waage tar ned ballen på kassa og banker ballen resolutt i nettaket (etter en nydelig pasning fra Bjørn Strøm), før så å løpe bort til Tindfotingan og holde opp 2 fingre til oss og resten av tribunen, som at han VET han blir å score 2 mål, er det et herlig eksempel på den type selvtillit. Han vet han er farlig. Han er bestemt. Og da er det ikke tilfeldig at han scorer 2 mål.

Eller når Morten Giæver blir satt opp (igjen av Bjørn Strøm) i et svært mellomrom han kan sette fart rett fremover i, kommer kommentarene fra publikum som følger: "Se no, se no!! Han e så god i de her situasjonan. Han e livsfarlig i de her sit.. (BANG!!!) JJAAAAAAAAAAAAAAAAA!!" Og det hele midt under "han Morten Giæver e den kisen:)" Morten Giæver løper bort til Tindfotingan og roper av full hals: "Kem e den kisn? KEM E DEN KISN? Æ!!! Æ E DEN KISN!!!"

Han er livsfarlig i akkurat de situasjonene, og han vet det. Og alle spillerne i TUIL har slike situasjoner de vet de er farlige, og da må man forsøke å sette hverandre opp i de situasjonene. Når Hans setter fart og dobler på kant. Jo på langskudd eller frispark. Bjørn Strøm som tilrettelegger eller når han skjærer inn og løsner skudd. Krigere i boksen som Ole, Eirik eller Jon Fredrik. Frekke Ynde.

Det er deilig for en tindfoting å vite at på en TUIL-kamp blir det mål. Fordi hele, jævla gjengen er målfarlig. Gleder meg til det løsner for Christer Bernt. Vi har savnet deg. Så er det bare for oss Tindfotinga også å finne "sonen".

Espen Renø Svendsen


26.08.2009 - Espen Renø Svendsen

Tilbake

  Hovedpartner
   

  TUIL i media

  Artikkelsøk
 
Søk i arkivet

 

  Lagene
   

  Skriv på TUIL.no
 

Ønsker du å bidra med artikler på disse sidene? Vi ønsker folk som har tid og lyst til å bidra med å få våre nettsider så bra som mulig. Interessert?

-Ta kontakt!

776 79090
e-post

 
   TUIL
Tromsdalen Idrettspark
Elvestrandv. 29
Boks 5012
9283 Tromsdalen
  
Tel:
Faks:
776 79 090
776 79 091
post@tuil.no


TUIL Arena - Booking