TUIL-LAUGET     FORRETNINGSDRIFT     IDRETTER     OM TUIL  
 
     
Om TUIL
.: Historie
.: Administrasjon
.: Alliansen
.: Kontakt oss
TUIL
- det e hær vi høre tell!

TUIL aktiviserer i dag ca. 1100 barn, ungdom og voksne - og et hundretalls trenere, ledere og forelderkontakter. Disse er knyttet opp mot de forskjellige lagene og driver med fotball, turn, friidrett, ski eller danser i ungdomslaget. Sosial tilhørighet der vennskap, medbestemmelse og respekt er viktige fundamenter vi ønsker å forankre vår klubbfilosofi i.

 
  Tromsdalen
  Foto: Rød Tråd

Klubbens historie strekker seg tilbake til 1938. Da het idrettslaget Fart og ungdomslaget Freidig. I 1947 ble det nye navnet Radar. 27 oktober 1951 ble det på nytt navneskifte - Tromsdalen Idrettsforening. (TIF. Vittige tunger skulle ha det til, før brua kom, at TIF sto for Tromsdalens Ivrigste Fergefarere). Fra 1968 het laget Tromsdalen Ungdoms og Idrettslag (TUIL). Uèn kommer fra sammenslåingen av ungdomslaget Freidig og Tromsdalen Idrettsforening. Våren 1997 ble TUIL allianseidrettslag, hvor hver av gruppene (Fotball, Ski, Friidrett, Turn og Ungdomslag) ble selvstendig både i forhold til egne vedtekter og økonomi.

Klubbhuset Bellevue ble bygget i 1952 og revet i 2000. I dag holder administrasjonen til i provisoriske brakker ved Krøllgressbanen.

TUIL har sin forankring i lokalsamfunnet i Tromsdalen og er en klubb for alle som ønsker å bidra med en positiv og humørfylt innstilling.

 


  Bydelsrådet
  Tromsdalen bydelsråd
Tromsdalen har eget bydelsråd som tar opp aktuelle saker på vegne av oss som bor på rettsida av brua. Besøk nettstedet tromsdalen.org for å lese mer
 

  TUIL- alliansen
  Tromsdalen Fotball
Tromsdalen Turn
Tromsdalen Friidrett
Tromsdalen Ski
Tromsdalen Ungdomslag
    TUIL
Tromsdalen Idrettspark
Elvestrandv. 29
Boks 5012
9283 Tromsdalen
  
Tel:
Faks:
776 79 090
776 79 091
post@tuil.no